היסטוריה של בשר
הכול התחיל במשתלה של עובד בצריף קטן באור יהודה בסוף שנות ה-90. כן, זו הייתה משתלה קטנה לפני 20 שנה. מדי שישי חברים היו מגיעים לשבת, לשתות ולאכול. כשחבר של עובד העלה בחצי-צחוק את הרעיון לפתוח שם מסעדה, עוד לא היה כלום מסביב, אפילו לא דרכי גישה.
הדרכים נסללו ולצריף הקטן הוכנסו 4 שולחנות. כבן למשפחה של קצבים מעיראק זה היה ברור מהרגע הראשון שהתפריט הולך להיות על טהרת הבשרים - האיכותיים, הטריים והטובים ביותר בשוק, כשעובד מטפל בבשר מהשלב הראשון והכול נעשה במקום מדי יום. תמיד.
במהלך שני העשורים המסעדה והמשפחה הלכו והתרחבו והמסעדה גדלה להיות עסק משפחתי, כשכל המשפחה ועובדי המטבח והגריל חיים ונושמים את הבשרים ואת המקום מהמטבח ועד הפלור והכול בגובה העיניים. הקסם הכפרי, הטבע והשקט מסביב נותרו חלק בלתי נפרד מהאווירה של המסעדה.
בואו לאכול בשר אצל עובד בכפר.